keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Gluteeniton mutakakku

Tämä oli todella hyvä resepti! Halusin testata tätä ohjetta, koska se kuulosti hyvältä ja sopii hyvälle ystävällenikin :)

200 g margariinia
160 g tummaa suklaata
2 dl sokeria
4 kananmunaa
2 1/4 dl mantelijauhetta
1/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Sulata rasva kattilassa. Ota kattila pois hellalta ja lisää suklaa paloina. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Vatkaa suklaa-voi, sokeri ja munat sekaisin sähkövatkaimella. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Kaada taikina 24 cm irtopohjavuokaan, jonka pohja on vuorattu leivinpaperilla. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Keskeltä kakun kuuluu jäädä hieman raa'aksi. Kakku kannattaa tarjoilla vielä vähän läpimänä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti