sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Bolognesekastike

Tämä on ehdottomasti yksi lempiruoistani!

Öljyä
Sipuli
Iso porkkana
3 valkosipulin kynttä
500 g jauhelihaa
2 rkl vehnäjauhoja
500 g tomaattimurskaa
Tomaattipyrettä maun mukaan
Suolaa
Mustapippuria
Oreganoa

Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää pilkottu sipuli, porkkana ja valkosipuli. Lisää joukkoon jauheliha ja paista kypsäksi. Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen suola ja mustapippuri. Ripottele joukkoon vehnäjauhot. Lisää joukkoon vielä tomaattimurska, tomaattipyre ja oregano. Halutessasi voit lisätä joukkoon vielä vettä, jos tahdot kastikkeesta löysempää. Laita kansi päälle ja anna kiehua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.

Keitä kastikkeen kanssa esim. spagettia tai pastaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti