lauantai 10. lokakuuta 2015

Yrttipaninit

Näitä erittäin herkullisia Yrttipanini-leipiä tein eilen ruoaksi.

Pågen Oivallus! Subs -leipiä
1 iso valkosipulinkynsi
3/4 dl oliiviöljyä
3 ruukkua basilikaa
1/4 tl suolaa
mustapippuria myllystä
juustoa
tomaattia
parmankinkkua tai kalkkunaleikettä
oliiviöljyä leipien voiteluun

Laita kuorittu valkosipulinkynsi, oliiviöljy, basilika, suola ja mustapippuri kulhoon. Jauha sauvasekottimella tasaiseksi tahnaksi. Sivele basilikatahna leiville ja laita leipien väliin sitä, mistä itse tykkäät. Tuossa ylhäällä muutamia esimerkkejä.

Voitele leivän ulkopinta oliiviöljyllä. Paista pöytägrillissä tai normaalissa grillissä siten, että painat esim. kattilan kannella paninin litteäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti