keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Mustikkamuffinit

3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1 1/2 tl vaniljasokeria
1/2 rkl leivinjauhetta
100 g margariinia
1 1/2 dl maustamatonta jogurttia
2 kananmunaa
2 dl mustikoita

Sulata margariini ja anna jäähtyä.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sekoita sulatettu margariini, jogurtti ja kananmunat keskenään toisessa kulhossa.
Yhdistä voimunaseos ja jauhoseos keskenään.
Sekoita taikina tasaiseksi kuitenkaan vatkaamatta sitä.
Lisää lopuksi taikinaan mustikat nuolialla käännellen.
Jaa taikina vuokiin.
Muista jättää kohoamisvaraa
Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.

Ohje on mukailtu Mustikkasuuleipoo -blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti