sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Sitruunamuffinit valkosuklaakuorrutteella

Muffinitaikina:

100 g margariinia
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunaa
Sitruunan kuori raastettuna
2 dl sokeria
2-3 tl sitruunamehua
2 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
3 tl leivinjauhetta
( hasselpähkinärouhetta maun mukaan )

Vatkaa pehmeä margariini, tuorejuusto, kananmunat, sitruunankuoret ja sokeri.
Lisää joukkoon sitruunamehua ja keskenään sekoitetut vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.
Lopuksi lisää halutessasi maun mukaan hasselpähkinärouhetta tai jätä se kokonaan pois.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 175 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Kuorrute:

100 g valkosuklaata
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria

Sulata valkosuklaa ja anna jäähyä hetki.
Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri ja lisää joukkoon sulatettu valkosuklaa.
Nosta taikina pursotuspussiin ja pursota jäähtyneiden muffinssien päälle.

Muffinien päälle laitoin hieman vaniljarouhetta.


Alkuperäiseen muffini ohjeeseen pääset, kun painat tästä.
Alkuperäiseen kuorrute ohjeeseen pääset, kun painat tästä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti