keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Kolmen suklaan juustokakku

Pohja:
1/2 pkt Daniela vaniljanmakuisia täytekeksejä
50 g margariinia

Täyte:
6 dl vispikermaa
540 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g Fazer premium tummaa leivontasuklaata
150 g Fazer Sininen maitosuklaata
150 g Fazer valkoista leivontasuklaata
3/ 4 dl sokeria
6 liivatelehteä
3 rkl maitoa

Murskaa keksit.
Sulata margariini ja lisää se keksimurujen joukkoon.

Vuoraa irtopohjavuoka ( 24 cm ) leivinpaperilla.
Painele keksiseos hyvin vuoan pohjalle.
Nosta vuoka hetkeksi kylmään, jotta pohja kovettuu.

Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen kolmeen eri kulhoon. ( Jokaiseen tulee siis 2 liivatelehteä. )

Sulata tumma suklaa.
Vaahdota kerma.
Lisää kerman joukkoon tuorejuusto ( 180 g ) ja sokeri ( 1/2 dl ).
Lisää joukkoon myös sulatettu suklaa.
Kuumenna 1 rkl maitoa kiehuvaksi ja liuota siihen 2 liivatelehteä.
Sekoita liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon.
Levitä täyte keksipohjan päälle ja nosta kakku kylmään.

Valmista keskimmäinen kerros samalla tavalla, mutta maitosuklaasta.
Lisää täytteeseen vain 1/4 dl sokeria.
Levitä täyte edellisen kerroksen päälle.

Valmista viimeinen kerros samalla tavalla, mutta valkosuklaasta.
Tämän täytteen joukkoon ei lisätä ollenkaan sokeria.

Nosta kakku jääkaappiin, kunnes se on jähmettynyt.

Ohje on K-ruoka -sivulta. Kuvan kakussa täytettä on puolet ohjeen määrästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti