Tarvitset:
Vaaleaa leipää (esim. patonki)
Öljyä
Valkospulia
Tomaattia
Sipulia
Basilikaa
Fetaa
Suolaa
Pippuria
Valmistus:
Leikkaa patonki sopivan kokoisiksi paloiksi ja aseta leipäpalat pellille.
Paista leipäpaloja 200 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat sopivan rapeita.
Purista muutama valkosipulinkynsi ja lisää se noin 1 dl öljyä.
Voitele uunista tulleet leivät tällä valkosipuliöljyllä.
Purista muutama valkosipulinkynsi ja lisää se noin 1 dl öljyä.
Voitele uunista tulleet leivät tällä valkosipuliöljyllä.
Hienonna tomaatit, sipulit ja basilika ja laita ne kulhoon.
Lisää joukkoon halutessasi fetaa sekä suolaa ja pippuria.
Jaa tomaattisilppu leiville juuri ennen tarjoilua!
Jaa tomaattisilppu leiville juuri ennen tarjoilua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti