keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Suklaahippumuffinit


Suklaisia muffineja tällä kertaa!

Muffinit:

120 g margariinia
2 1/2 dl sokeria
2 kananmunaa
1 tl vaniljauutetta
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 1/4 dl maitoa
2 1/2 dl suklaahippuja

Kuorrute:

Suklaakermaa
Nonparelleja

Valmistus:

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi.
Lisää joukkoon yksitellen vatkaten kananmunat ja vaniljauute.
Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe sekä suola ja lisää puolet jauhoseoksesta muutamassa erässä taikinan joukkoon koko ajan vatkaten.
Lisää tämän jälkeen taikinan joukkoon maito ja taas muutamassa erässä loput kuivat aineet.
Lopuksi lisää joukkoon vielä lastalla käännellen suklaahiput.

Paista muffineita
220 asteessa noin 20 minuuttia.

Itse pursotin muffinien päälle vatkattua Valion suklaakermaa ja ripottelin kuorrutteen päälle hopeisia nonparelleja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti